Πυξ Λαξ Μέλη / Ξεκίνησαν πολλοί, κατέληξαν σόλο. - Rockwave.gr : Φίλλιπος πλιάτσικας, μπάμπης στόκας και μάνος .

Ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα, τύμπανα, πλήκτρα, ακορντεόν, μπάσο. Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας και μπάμπης στόκας, ενώ σε αυτούς προστέθηκε αργότερα και ο μάνος ξυδούς. Τα εναπομείναντα μέλη δήλωσαν χαρακτηριστικά πως «οι πυξ λαξ δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς τον μάνο και το συγκρότημα έχει οριστικά . Το φθινόπωρο του 2009, και ενώ ο καθένας από τα μέλη . Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του .

Οι πυξ λαξ ήταν ελληνικό ροκ / εναλλακτικό συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το. Νατάσα Θεοδωρίδου â€
Νατάσα Θεοδωρίδου â€" Φίλιππος Πλιάτσικας | Τι ετοιμάζουν from www.music.net.cy
Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας και μπάμπης στόκας, ενώ σε αυτούς προστέθηκε αργότερα και ο μάνος ξυδούς. Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Οι πυξ λαξ ήταν ελληνικό ροκ / εναλλακτικό συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το. Ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα, τύμπανα, πλήκτρα, ακορντεόν, μπάσο. Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι πυξ λαξ έρχονται για να μας θυμίσουν «τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα .

Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας και μπάμπης στόκας, ενώ σε αυτούς προστέθηκε αργότερα και ο μάνος ξυδούς.

Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας και μπάμπης στόκας, ενώ σε αυτούς προστέθηκε αργότερα και ο μάνος ξυδούς. Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Φίλλιπος πλιάτσικας, μπάμπης στόκας και μάνος . Ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα, τύμπανα, πλήκτρα, ακορντεόν, μπάσο. Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Το φθινόπωρο του 2009, και ενώ ο καθένας από τα μέλη . Τα εναπομείναντα μέλη δήλωσαν χαρακτηριστικά πως «οι πυξ λαξ δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς τον μάνο και το συγκρότημα έχει οριστικά . Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, . Ήρθαν εδώ για να μείνουν. Οι πυξ λαξ ήταν ελληνικό ροκ / εναλλακτικό συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το. Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Οι πυξ λαξ αποχαιρετούν το κοινό τους, για να μην αναγκαστούν να το προδώσουν αργότερα! Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς.

Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας και μπάμπης στόκας, ενώ σε αυτούς προστέθηκε αργότερα και ο μάνος ξυδούς. Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, . Οι πυξ λαξ αποχαιρετούν το κοινό τους, για να μην αναγκαστούν να το προδώσουν αργότερα!

Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι πυξ λαξ έρχονται για να μας θυμίσουν «τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα . Οι ΠΥΞ ΛÎ'Ξ ξανά στο στούντιο -Νέος δίσκος για τα 30 τους
Οι ΠΥΞ ΛÎ'Ξ ξανά στο στούντιο -Νέος δίσκος για τα 30 τους from www.iefimerida.gr
Ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα, τύμπανα, πλήκτρα, ακορντεόν, μπάσο. Οι πυξ λαξ ήταν ελληνικό ροκ / εναλλακτικό συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το. Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Οι πυξ λαξ αποχαιρετούν το κοινό τους, για να μην αναγκαστούν να το προδώσουν αργότερα! Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας και μπάμπης στόκας, ενώ σε αυτούς προστέθηκε αργότερα και ο μάνος ξυδούς. Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Φίλλιπος πλιάτσικας, μπάμπης στόκας και μάνος .

Το φθινόπωρο του 2009, και ενώ ο καθένας από τα μέλη .

Ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα, τύμπανα, πλήκτρα, ακορντεόν, μπάσο. Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Το φθινόπωρο του 2009, και ενώ ο καθένας από τα μέλη . Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Οι πυξ λαξ ήταν ελληνικό ροκ / εναλλακτικό συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το. Τα εναπομείναντα μέλη δήλωσαν χαρακτηριστικά πως «οι πυξ λαξ δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς τον μάνο και το συγκρότημα έχει οριστικά . Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, . Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Ήρθαν εδώ για να μείνουν. Φίλλιπος πλιάτσικας, μπάμπης στόκας και μάνος . Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Οι πυξ λαξ αποχαιρετούν το κοινό τους, για να μην αναγκαστούν να το προδώσουν αργότερα! Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι πυξ λαξ έρχονται για να μας θυμίσουν «τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα .

Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας και μπάμπης στόκας, ενώ σε αυτούς προστέθηκε αργότερα και ο μάνος ξυδούς. Τα εναπομείναντα μέλη δήλωσαν χαρακτηριστικά πως «οι πυξ λαξ δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς τον μάνο και το συγκρότημα έχει οριστικά . Ήρθαν εδώ για να μείνουν. Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς.

Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Mega συναυλία: Ποιοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν την
Mega συναυλία: Ποιοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν την from dailymedia.com.gr
Τα εναπομείναντα μέλη δήλωσαν χαρακτηριστικά πως «οι πυξ λαξ δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς τον μάνο και το συγκρότημα έχει οριστικά . Φίλλιπος πλιάτσικας, μπάμπης στόκας και μάνος . Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, . Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι πυξ λαξ έρχονται για να μας θυμίσουν «τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα . Ήρθαν εδώ για να μείνουν. Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς.

Οι πυξ λαξ ήταν ελληνικό ροκ / εναλλακτικό συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το.

Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα, τύμπανα, πλήκτρα, ακορντεόν, μπάσο. Ήρθαν εδώ για να μείνουν. Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Το φθινόπωρο του 2009, και ενώ ο καθένας από τα μέλη . Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, . Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι πυξ λαξ έρχονται για να μας θυμίσουν «τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα . Φίλλιπος πλιάτσικας, μπάμπης στόκας και μάνος . Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας και μπάμπης στόκας, ενώ σε αυτούς προστέθηκε αργότερα και ο μάνος ξυδούς. Τα εναπομείναντα μέλη δήλωσαν χαρακτηριστικά πως «οι πυξ λαξ δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς τον μάνο και το συγκρότημα έχει οριστικά .

Πυξ Λαξ Μέλη / Ξεκίνησαν πολλοί, κατέληξαν σόλο. - Rockwave.gr : Φίλλιπος πλιάτσικας, μπάμπης στόκας και μάνος .. Το φθινόπωρο του 2009, και ενώ ο καθένας από τα μέλη . Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Οι πυξ λαξ ήταν ελληνικό ροκ / εναλλακτικό συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το.

Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας,  πυξ λαξ. Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς.